Copilăria este fără îndoială cel mai frumos capitol din povestea fiecărui om. Privindu-ne copiii privim practic cum trece timpul. Așa că nu trebuie să-l lăsăm să treacă fără să le surprindem gingășia, spiritul ludic, spontaneitatea lipsită de griji și prejudecăți. Zambetul fiecarui copil, fiecare grimasă este de neprețuit!

ȘEDINȚE FOTO COPII

Ședințele foto cu copii sunt poate partea cea mai frumoasă din munca unui fotograf. Ne permit și nouă să fim mai jucăuși, ne contaminează cu relaxare și cu voie-bună! Totul este ca un joc, așa că cei mici sunt imediat atrași de aceste ședințe foto copii.

Iar cel mai fascinant este când completăm albumele foto moștenite de la generațiile anterioare cu poze actuale, pline de culoare și bucurie. Fotografiile sunt o mărturie, au o voce pe care timpul nu o poate opri și ne fac să ne simțim mai aproape de oameni pe care poate nu i-am cunoscut suficient.

FOTOGRAFIA DE COPII

În zilele noastre, cu un telefon oricine poate fotografia. De altfel, asta facem zi de zi. Dar nimic nu se compară cu pozele profesionale pe care numai un specialist le poate realiza. Și pentru că, așa cum spuneam, timpul zboară cu repeziciune, nu trebuie să ratăm anii copilăriei pentru a-i imortaliza în imagini grăitoare, fie că le realizăm în studio, fie că le realizăm în mijlocul naturii.

Oriunde am face aceste fotografii, cei mici se pot simți liberi să experimenteze, să se joace, să fie ei înșiși, plin de viață și de bucurie. Cele mai delicioase ședințe foto sunt, fără îndoială, cele de tipul ”smash the cake”!

ȘEDINȚĂ FOTO COPII

De ce trebuie să țină cont părinții atunci când programează o ședință foto copii? În primul rând, alocați-vă timp suficient și țineți cont că orice activitate pe care o desfășurați cu cei mici este plină de neprevăzut. Poate nu ar fi rău să aveți pregătite hăinuțe de schimb pentru situațiile în care se întâmplă mici incidente, gustările preferate pentru burticile celor mici sau vreo jucărie favorită care îl poate bine-dispune pe copilaș.

Zâmbete largi, multă joacă, priviri inocente și tot ceea ce compune universul copilăriei, asta vom surprinde în fotografii!