Fotografii nunta

 

Vreau să surprinzi sărutul blând pe care mi-l dă mama înainte de a intra în biserica”, „îmi doresc ca fotografiile de la nunta mea să fie cele mai frumoase” sau „trebuie neapărat să fac o superpoza cu prietena mea din copilărie” sunt doar câteva dintre miile de cereri pe care le aud de la viitorii miri și îmi place asta pentru că sunt fotograf de nuntă și nu numai!

Îmi place să imortalizez emoția fiecărei mirese îmbrăcate în rochița alba mult visata și îmi plac glumele pe care le fac băieții atunci când îl pregătesc pe ginerică pentru fericitul eveniment.

De la fiecare nuntă plec cu ceva nou învățat, îmi plac evenimentele deosebite din viața oamenilor, tocmai de aceea mă străduiesc că la fiecare nuntă să fac ALTFEL de fotografii, scose din tipar. De fiecare dată, în funcție de cerințele cuplului, încerc locații diferite, tocmai pentru că fiecare pereche de miri să se poată mândri cu un cadru unic, așa cum este și nunta lor. Am observat că-mi iese de cele mai multe ori, doar sunt un fotograf de nunta, nu?! Eeee, nu o spun doar eu, desigur, ci prietenii și sutele de cupluri care m-au ales până acum.