Oferta Nunta

Nunta ta este un moment unic la care visezi alaturi de perechea ta. Suntem langa tine sa-ti indeplinesti aceasta dorinta .Aceasta zi importanta pentru tine cat si pentru noi, iti va ramane cea mai minunata amintire cu care te vei mandri! 

 

     Pentru servicii video La cererea dvs. va putem pune in legatura cu colaboratorii mei

ALEX IORDACHE: +40 742 122 740

https://www.facebook.com/iordache.alexandru90

 

Mă implic total în ceea ce fac. Îmi doresc să creez imagini interesante, unice, care să vă surprindă frumuseţea, emoţia, fericirea şi iubirea!

Ce cumpărăm defapt?

Pe lângă serviciile și produsele menționate mai jos, vin la pachet și cei peste 6 ani de experienţă cu sutele de evenimentele fotografiate. Aşadar în ziua respectivă vă puteţi baza pe experienţa mea din evenimentele anterioare, menită sa va ajute cât mai mult posibil în situaţiile dificile.


 

PACHET FOTO ECONOMIC

 • Prezenta mea pe tot parcursul evenimentului .
 • Se fotografiaza toate momentele importante ale evenimentului pe toata durata acestuia. Include o sedinta foto speciala in ziua evenimentului de minim 1 h si 30 min. intr-o locatie aleasa de comun acord.
 • Se predau un minim de 1000 imagini finite, fotografiile fiind prelucrate integral (corectii de lumina si culoare, crop si contrast, colorizare )
 • Pastrarea  Fotografiior  Pe Viata atat In format Final cat si editabil
 • Livrarea materialelor Pe Cloud  (link personalizat )protejat cu parola  acesibile 24/24h

Pret 2800 leiPACHET FOTO STANDARD

 

 • Prezenta mea pe tot parcursul evenimentului
 • Se fotografiaza toate momentele importante ale evenimentului pe toata durata acestuia. Include o sedinta foto speciala in ziua evenimentului de minim 2 ore , sedinta foto After Wedding intr-o locatie , the date intr-o locatie aleasa de comun acord.
 • Se predau pana la 1600 imagini finite, fotografiile fiind prelucrate integral (corectii de lumina si culoare, crop si contrast) si pana la 150- 200 fotografii pentru sedinta foto After Wedding . . Album FOTO CARTE 20×20 – 30 pagini cu 50  de fotografii pe material extra-rezistent , coperta din piele ecologica Coperta Hardcover Deluxe + design grafica album cu imagini alese de client si machete aprobate de acesta.
 • Pastrarea  Fotografiior  Pe Viata atat In format Final cat si editabil
 • Livrarea materialelor Pe Cloud  (link personalizat )protejat cu parola  acesibile 24/24h

Pret 3600 lei

 


PACHET FOTO PRO

 • Prezenta mea pe tot parcursul evenimentului
 • Se fotografiaza toate momentele importante ale evenimentului pe toata durata acestuia. Include o sedinta foto speciala in ziua evenimentului de minim 2 ore , sedinta foto After Wedding intr-o locatie ,Sedinta foto save the date intr-o locatie aleasa de comun acord.
 • Se predau pana la 1800 imagini finite, fotografiile fiind prelucrate integral (corectii de lumina si culoare, crop si contrast) si pana la 150- 200 fotografii pentru sedinta foto After Wedding . Album FOTO CARTE 30×30 – 30 pagini cu 50  de fotografii pe material extra-rezistent , coperta din piele ecologica Coperta Hardcover Deluxe + design grafica album cu imagini alese de client si machete aprobate de acesta.
 • Album FOTO CARTE 12×12 – 30 pagini cu 50 de fotografii pe material extra-rezistent , coperta din piele ecologica , design grafica album cu imagini alese de client si machete aprobate de acesta.
 • Pastrarea  Fotografiior  Pe Viata atat In format Final cat si editabil
 • Livrarea materialelor Pe Cloud  (link personalizat )protejat cu parola  acesibile 24/24h

Pret 4500 lei


SERVICII OPTIONALE

⦁ Marturii Magentice 10×15 – 8 lei/buc

⦁ Marturii Standard 10×15 – 4 lei bucata

⦁ Album 20×20 – 30 pagini cu 50 de fotografii

⦁ Album 30×30 -30 pagini cu 50 de fotografii

⦁ Album 12×12 -30 pagini cu 50 de fotografi

⦁ Tablou Canvas 30/45 – 150 lei

⦁ Tablou Canvas 50/70 – 250 lei

 USB Stick in cutie lemn nuc personalizata.  200 lei 

⦁ Cutie din lemn pentru albume 30×30

⦁ Cutie din lemn 20×20


CONTRACT (termeni si conditii)


  RECOMANDARE Aranjamente Florare, buchete din hartie cu margele

e  

 

× Salut! Cu ce te pot ajuta?